Почистване на под

   

машинно почистване на пода

Компактен размер с експлоатационни характеристики, равни на тези на по-големите индустриални машини, но с лекота и скорост на работа, които веднага ще се харесат на всеки. Гамата от нископрофилни машини за подова настилка LoLine е разработена, за да отговори както на нарастващото търсене, така и на нуждата от избор на модели, които са с по-малки размери, по-леки на тегло, компактни и удобни за съхранение. Уредите са бързи и лесни за употреба, без загуба на производителност.

Машината е проектирана специално, за да отговори на новите изисквания на времето и повишаване на качеството на работа. С нея се постига повишаване на производителността. Тази машина е изключително лесна за работа и много здрава. Потенциалните 330 мм четки и надеждното задвижващо устройство позволява машината да се използва за всички основни функции за почистване на пода. С общо тегло от само 18 кг и работна скорост от 200 оборота/мин, уредът буквално излъчва удобство и гъвкавост.

Машината е производство на Numatic International  има много хубави и положителни качества. Това което най-много ни харесва е, че има нисък профил и позволява да се почиства под столове, бюра и голяма част от мебелите, без да ги местиш. Който работи в тази област знае за какво говорим. 

Лошото на машината за под е тежестта и, а както всички знаем, в България има достатъчно количество блокове без асансьор. 💣


Няма коментари:

Публикуване на коментар