ЕКСТРАКТОР -Karcher Puzzi 10/1



Мощният Karcher Puzzi 10/1   е удобен екстрактор за почистване на средни по големина обекти като килими, тапицерии, матраци, мека мебел, седалки на камиони и автомобили. Оставя материите с малко влага в тях. 

Това ги прави годни за ползване часове след приключването на работата. Инженерите от германската фирма КЕРХЕР са помислили за този екстрактор изключително много. Обърнато е особено внимание на болезнените точки в тези машини по принцип.

В екстрактора е интегриран съд за водата - изключително удобно, за да не се носят допълнителни аксесоари. Освен това Karcher Puzzi 10/1 е с кука за захранващия кабел. Доказано е от производителите на професионална техника за почистване, че първото нещо, което се чупи 😂😂😂 е механизъма за прибиране на захранващия кабел. Машината има и много други положителни качества. Примерно сглобките са с така наречените бързи връзки и е много бързо и лесно започването на работата, както и прибирането и напускане на обекта. Консумираната мощност е малка и нивото не шума е колкото, а и по-ниско от обикновена прахосмукачка. Естествено като всеки продукт и тази машина си има слабости, но съотношението положителни към отрицателни е в полза на добрите характеристики.

Няма коментари:

Публикуване на коментар